ССО показали унікальні нічні кадри захоплення ворожих позицій та ліквідації росіян під Бахмутом. ВІДЕО

Сили спеціальних операцій ЗСУ показали нічне відео із захоплення ворожих позицій і знищення російських окупантів на околицях міста Бахмут Донецької області.

Сюжет, знятий тепловізійною камерою, поширила пресслужба ССО у вівторок, 10 січня.

“Унікальні кадри захоплення ворожих позицій і знищення противника на околицях Бахмута.
Вночі під прикриттям підрозділу вогневої підтримки Сил оборони оператори ССО України провели штурм опорного пункту, який утримували російські солдати. Даний опорний пункт раніше утримувався українськими військовими, утім був втрачений внаслідок ворожих атак.
Завдяки професійній злагодженій роботі підрозділ ССО швидко винищив противника, який чинив опір. Позиції ворога перейшли під контроль операторів Сил спеціальних операцій”, – ідеться в дописі.

На відео зафіксовано, як бійці ССО в темряві заходять у ворожий окоп із тепловізорами та знищують особовий склад противника.

Наприкінці сюжету показані тіла вбитих вже при денному світлі.

Зазначається, що в результаті проведеної операції воїни Сил спецоперацій ліквідували 13 і взяли в полон 5 російських військових. Пораненим полоненим було надано медичну допомогу.

Читайте також:
На Бахмут і Соледар перекинуть додаткові підрозділи, – Зеленський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна