ЗСУ другий день поспіль збивають літак і гелікоптер рашистів

Українські воїни другу добу поспіль знищують російський літак-штурмовик і військовий гелікоптер.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ в четвер, 5 січня.

“Українська авіація протягом доби 5 січня завдала 15 ударів по районах зосередження противника, а також 3 ударів по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. У той же час наші захисники збили ворожий літак Су-25 та гелікоптер Мі-8“, – сказано в повідомленні.

Напередодні ввечері пресслужба Командування Повітряних сил інформувала, що 4 січня з 11:00 до 16:00  на східному напрямку підрозділи зенітних ракетних військ ПС ЗСУ знищили російський штурмовик Су-25, ударний вертоліт Ка-52 та БпЛА оперативно-тактичного рівня “Орлан-10”.

У вечірньому зведенні 5 січня також ідеться, що підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України здійснили вогневе ураження району зосередження живої сили та військової техніки окупантів.

Читайте також:
За добу ЗСУ перебили 810 росіян, спалили гелікоптер та літак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна