Під Бахмутом захисники України контратакували і відкинули рашистів на 300 метрів

Українські військові на Бахмутському напрямку в Донецькій області в ході одного з боїв контратакували, просунулися на 300 метрів і закріплюються на нових позиціях.

Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби в середу, 4 січня.

“Російські загарбники продовжують наступ на Бахмут. У цьому місті-фортеці разом з побратимами з Сил оборони України утримують позиції й підрозділи Держприкордонслужби. Під прикриттям артилерії штурмовики окупантів спробували захопити одну з передових позицій наших захисників. Артналіт прикордонники перечекали в укриттях, а при наближенні піхоти противника відкрили вогонь. Спроба штурму провалилася, ворог зазнавши втрат почав тікати.

Побачивши панічний відхід загарбників, українські «зелені берети» спільно з воїнами ЗСУ контратакували. Стрімкою атакою наші бійці «на плечах» ворога зайняли їх позиції, а противник продовжив відхід у глибину… Наразі Сили оборони просунулися на 300 метрів та закріплюються на нових позиціях“, – розповіли в ДПСУ близько 16:00.

Прикордонники зазначили, що в ході бою дев’ять окупантів знищено, ще близько 20 російських загарбників поранено. 

Фото: ДПСУ

Читайте також:
Ватажок ПВК “Вагнера” визнав відсутність успіхів окупантів поблизу Бахмута, – ISW

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна