Київ після ракет 31 грудня: руйнування в 4 районах, загиблий і 21 поранений

О 16:03 у суботу, 31 грудня, в Києві оголосили відбій повітряної тривоги, яка тривала понад три години – починаючи з за чверть перша. Над містом збито сім повітряних цілей ворога. Внаслідок ракетної атаки росіян є руйнування в чотирьох районах, загиблий і щонайменше 20 поранених.

Попередні підсумки відбиття “передноворічної” атаки рашистів підбили Київська міська військова адміністрація та міський голова Віталій Кличко.

Станом на 15:43 КМВА інформувала: “В районі Києва знищено 7 повітряних цілей”.

Внаслідок падіння уламків:

  • у Голосіївському районі пошкоджено господарську споруду та автомобіль;
  • у Солом’янському районі пошкоджено приватний житловий будинок, готель “Адлер”;
  • у Печерському районі руйнування готелю “Алфавіто”, зруйновано п’ять поверхів, незначні пошкодження прилеглих будівель;
  • у Дніпровському районі на вулиці виявлено уламки ракети.

О 15:54 КМВА також інформувала, що в районі повітряного простору Києва працювали розвідувальні БПЛА ворога, знову била наша ППО.

Мер Віталій Кличко о 16:07 уточнив: внаслідок російської атаки на цивільні об’єкти столиці 1 людина загинула, 20 – постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці.

Згодом КМВА зазначила: “Відомо про одного загиблого. 21 людина постраждала, поранення різного ступеня важкості. Усім надана медична допомога”.

“Система життєзабезпечення столиці працює в штатному режимі. Вода та тепло в киян є. Без електроенергії наразі 30% споживачів. Через аварійні відключення.
Рух поїздів червоною лінією метро здійснюється від станції “Академмістечко” до станції “Арсенальна”. Обмеження застосовані для здійснення перевірки відкритої ділянки лінії на наявність залишків від уламків ракет”, – зазначив мер.

Читайте також:
ППО збила 12 із понад 20 ракет, запущених Росією по Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна