“Справжні амазонки контррозвідки”: голова СБУ похвалив українських агенток, які діють у підпіллі

Голова Служби безпеки України генерал-майор Василь Малюк похвалив українське підпілля, яке допомагає українській спецслужбі у контррозвідувальній діяльності, зокрема, він подякував жінкам в окупації.

Про це він розповів у інтерв’ю для телеканалу “1+1”.

“Дуже багато патріотично налаштованих людей, які можуть, вміють та виконують патріотичні задачі. Особливо, до речі, я хотів би відмітити жіночу складову в наявному агентурному апараті. Це просто вищий пілотаж, справжні Амазонки контррозвідувальної діяльності. Впевнений, що після нашої перемоги окремі сюжети можуть бути екранізовані в кінофільмах і блокбастерах. Бо це робота в тилу ворога, пов’язана з активними контррозвідувальними заходами. Їм при житті пам’ятники треба ставити”, – сказав Малюк. 

“Окремі з них вже пройшли через пластичну хірургію, через зміну анкетних даних. І в подальшому вони продовжують виконувати дані (контррозвідувальні – Н.) задачі. Я принагідно їм дякую”, – сказав глава СБУ. 

Читайте також:
Президент таємними указами нагородив понад 500 офіцерів СБУ з початку війни, четверо – Герої України посмертно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна