“Буде більше, ніж мільйон”: Залужний схвалив нашумілий календар “5-го каналу”

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний схвалив календар “5-го каналу”, для якого тележурналістки знялися оголеними, щоб зібрати кошти на радіостанції для військових.

Про це сайт каналу повідомляє в середу, 14 грудня.

Цього дня генерал Залужний зустрівся з двома кореспондентками та залишив на календарях автографи й підписи.

“Не лише в красі наша сила”, – написав головнокомандувач.

“…Як кажуть військові на фронті, Бог поцілував українців у чоло, бо дав нам найкрутішого головнокомандувача, який не лише віддає свої душу і серце війську, а й максимально відгукується і підтримує цивільні проєкти!” – прокоментувала після зустрічі з Залужним кореспондентка Євгенія Китаїва, закликавши купувати їхні календарі.

Як зазначає “5-й канал”, тираж буде додруковано, і завдяки генералу Залужному “рацій буде знаааачно більше, ніж на мільйон”.

Календар із підписом генерала Залужного

Як відомо, нещодавно “5 канал” повідомив про випуск еротичного календаря із зображенням своїх журналісток, щоб зібрати 1 млн грн на рації для військових ЗСУ на передовій. Ця ініціатива наразилася на критику частини аудиторії через “об’єктивацію жінок”. Водночас у календаря виявилося й багато прихильників.
Наразі канал повідомляє, що на виручені кошти вже придбав 30 рацій Motorola, і збір продовжується.

Читайте також:
“Знаю, що пліч-о-пліч зі мною кращі”: Залужний вітає з Днем ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна