Міноборони Білорусі заявило про “раптову перевірку бойової готовності”

Міністерство оборони Білорусі 13 грудня заявило про початок “раптової перевірки бойової готовності” за дорученням самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.
Про це повідомила пресслужба міноборони Білорусі у вівторок, 13 грудня.

Там заявили, що заходи матимуть комплексний характер. А війська мають у найкоротші терміни висунутись у призначені райони, здійснити їхнє інженерне обладнання, організувати охорону та оборону, а також навести мостові переправи через річки Неман та Березина.

У цей період заплановано пересування військової техніки та особового складу, тимчасове обмеження руху транспорту окремими дорогами загального користування та ділянками місцевості.

Напередодні військово-пропагандистські канали заявили про початок чергового етапу бойового злагодження так званого спільного Регіонального угрупування військ Білорусі та росії та переміщення російської техніки у район Брестського полігону, повідомив “Беларускі Гаюн”.

Читайте також:
Російське угруповання в Білорусі невдовзі може зрости до 22 тис. осіб, – експерт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна