85% українців назвали перемогою України у війні звільнення всіх території – включно з Кримом та Донбасом

Переважна більшість українців (85%) вважають, що перемогою України у війні з Росією буде звільнення усіх її територій, включно з Кримом і окупованим Донбасом.

Про це йдеться в результатах опитування соціологічної групи “Рейтинг”, яке оприлюднене у вівторок, 13 грудня.

“Від початку повномасштабного вторгнення Росії переконаність у тому, що перемогою України у війні є звільнення усіх її територій включно з Кримом та окупованим Донбасом, зросла (з 74% у березні до 85% у листопаді 2022). Лише 9% обрали варіант повернення лише територій, які Україна контролювала до 24.02.22. Водночас за продовження бойових дій на території Росії виступають не більше ніж 5%”, – йдеться в повідомленні.

За словами соціологів, підтримка деокупації усіх території України – “без виключення абсолютна (більше ніж 80%) серед представників усіх регіонів країни”.

Читайте також:
Навесні 2023 року ЗСУ зайдуть у Севастополь, Донецьк та Луганськ, – Данілов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна