На Донеччині ЗСУ збили російський літак

Цієї доби українські воїни на Донеччині збили літак російських окупантів.

Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗСУ у вечірньому зведенні в суботу, 3 грудня.

“…У районі населеного пункту Підгородне Донецької області було збито ворожий літак. Інформація щодо його типу уточнюється”, – сказано в повідомленні.

За цими даними, авіація Сил оборони України протягом поточної доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також удар по позиції зенітно-ракетного комплексу окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили два пункти управління, склад боєприпасів та два райони зосередження особового складу й озброєнь та техніки ворога.

Крім того, за уточненими даними, 2 грудня в результаті вогневого ураження району зосередження противника у місті Старобільськ Луганської області втрати росіян склали близько 30 військовослужбовців пораненими та 14 – загиблими.

У Мелітопольському та Василівському районах Запорізької області окупанти 2 грудня втратили понад 270 осіб пораненими. Інформація щодо загиблих уточнюється.

Читайте також:
Генштаб за добу відмінусував 510 рашистів та ще один гелікоптер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна