Офіс прем’єра Іспанії та міноборони країни теж отримали листи з вибуховим пристроєм

Офіс прем’єр-міністра Іспанії Педро Санчеса 24 листопада отримав лист із вибуховим пристроєм, подібним до тих, які надійшли в українське посольство в Мадриді, іспанському виробнику зброї в середу та на базу ВПС у четвер.

Про це повідомило міністерство внутрішніх справ Іспанії, передає у четвер, 1 грудня, видання The Telegraph.

У міністерстві зауважили, що охорона поблизу державних і дипломатичних будівель буде посилена після серії листів з вибуховими пристроями.

Іспанські ЗМІ також повідомляють, що аналогічний лист був відправлений і в міністерство оборони.

Напередодні стало відомо, що ще один вибуховий пристрій, захований у посилці, був відправлений на військово-повітряну базу в Торрехон-де-Ардос поблизу іспанської столиці Мадрида.

Як відомо, 30 листопада в посольстві України в Мадриді вибухнула отримана поштою бандероль. Комендант, який її тримав, отримав невеликі травми. Чоловік госпіталізований, йому надається необхідна медична допомога, загроз його життю немає.

Читайте також:
“Наслідки могли бути значно гірші”: посол України в Іспанії показав бандероль, яка вибухнула

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна