На Херсонщині окупанти викрали і вбили диякона євангельської церкви і його сина

У лісі біля тимчасово окупованої Нової Каховки на Херсонщині знайшли вбитими батька й сина – Анатолія і Олександра Прокопчуків. Нещодавно їх викрали російські військові.

Про це в понеділок, 28 листопада, інформує “Центр журналістських розслідувань”.

Тіла чоловіків знайшли 26 листопада, але відомо про це стало лише зараз. Анатолій Прокопчук був дияконом помісної Церкви християн віри євангельської.

Одразу ж після зникнення батька й сина рідні і друзі розмістили в соцмережах оголошення про їхній розшук. В ньому йшлося, що близько 19:00 22 листопада Анатолія і Олександра Прокопчуків, які працювали у своєму гаражі, російські військові вивезли у напрямку сусіднього села Райське на автівці їхнього друга – сріблястому Honda Odyssey.

Що хотіли від Прокопчуків російські окупанти – невідомо.

“27 листопада їхні рідні нам повідомили, що Анатолія і Сашка напередодні знайшли розстріляними в лісі під містом. Машина зникла”, – розповіли знайомі вбитих.

Анатолій Прокопчук був батьком сімох дітей – доньки і шістьох синів, в тому числі одного неповнолітнього. Його загиблому сину Олександру було 19 років.

Вбитих поховають 29 листопада.

Читайте також:
На Херсонщині в лікарні помер 13-річний хлопчик, який потрапив під обстріл, коли повертався з церкви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна