Поліція Київщини показала шматки російської ракети та повідомила про число жертв обстрілу

Поліція Київщини виявила уламки російської ракети, збитої сьогодні ППО ЗСУ.

Про це ввечері в середу, 23 листопада, повідомила пресслужба з посиланням на голову ГУ НП Андрія Нєбитова та показала шматки залізяччя на фото.

“Уламки ворожої ракети виявили поліцейські на території одного із районів Київщини. Частини ракети знайшли після сьогоднішнього масового ракетного удару.

Руйнувань та постраждалих, на щастя, немає.

Поліцейські оглядають місце події та фіксують наслідки обстрілу агресором”, – ідеться в повідомленні обласної поліції.

Фото ГУ Нацполіції (гортайте):

Уламки ворожої ракети виявили поліцейські на території одного із районів Київщини_3 Уламки ворожої ракети виявили поліцейські на території одного із районів Київщини_2 Уламки ворожої ракети виявили поліцейські на території одного із районів Київщини_1 Уламки ворожої ракети виявили поліцейські на території одного із районів Київщини
<
>

Також Нєбитов розповів, що внаслідок ракетної атаки сьогодні 4 особи загинули, 27 – постраждали внаслідок влучання ворожої ракети у Вишгороді. Ще шість енергетиків – потерпілі через ракетний удар по критичній інфраструктурі.

Внаслідок обстрілів зафіксовано також руйнування приватного будинку в Фастівському районі. Тут, на щастя, обійшлось без постраждалих.

“Для забезпечення життєдіяльності в області діють 371 пункт обігрів та незламності. Ми вдвічі збільшили кількість поліцейських нарядів на Київщині для забезпечення безпеки під час блекауту”, – повідомили в ГУ НП.

Читайте також:
Генштаб: ворожих ударів зазнали житлові будинки та ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції у Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна