“Я йому кажу: я на***й повертатися не буду!” Нове перехоплення ГУР від російських “мобіків”

Російських мобілізованих обманом посилають на передову, і дехто із загарбників думає про самовільний вихід із військової частини.

Про це свідчить чергове перехоплення Головного управління розвідки МО України, оприлюднене 20 листопада.

На записі російський окупант із 1-го армійського корпусу (т.зв. “ДНР”) скаржиться на свого командира і те, що той обманув новобранців.

“Та командир гівнюк, зрозумів? Він на полігоні так стелився: “Хлопці, я буду з вами, все буде добре, ніхто там сидіти не буде, ми будемо на другій лінії”. І ми всі одразу перетворилися на піхоту. Нафіг воно треба!” – каже росіянин.

Він додає, що через таке ставлення не збирається повертатися на фронт.

“Я би просто так не пішов звідси. Я і кажу: самовільно піду з частини, якщо так ставитимуться. Ви нічого не винні, розумієш? Від “укропів” сидіти за 120 метрів. Раз запхали туди, два тижні відсидів, потім ротацію зробили, шість днів посидів на “домику”. Знову засунули. Ще ближче, там, напевне, 120 метрів до них було. Ну я і кажу: “Я вертатися не буду, пішов ти!” Командиру кажу, зрозумів”, – розповів він.

Читайте також:
“Немає тіла – немає діла”. ГУР оприлюднило перехоплення про поводження росіян зі своїми загиблими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна