Росіяни планують знести майже всю стару частину Лівобережного району Маріуполя біля “Азовсталі”

У тимчасово захопленому Маріуполі російські загарбники планують знести майже всю стару частину Лівобережного району біля металургійного комбінату “Азовсталь”.

Про це повідомляє у четвер, 17 листопада, радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

“Окупанти збираються знести повністю майже всю стару частину Лівобережного району, що наближена до Азовсталі”, – написав Андрющенко.

Для наочності він окреслив на гугл-картах червоним квартали, які точно йдуть під повне знесення, помаранчевим – ті, по яких остаточне рішення не ухвалене. За словами Андрющенка, дорослій людині в нормальній фізичній формі знадобиться не менше 25-30 хвилин, щоб обійти позначені ділянки в середньому темпі. В прогулянковому – до 50 хвилин.

“А тепер згадайте свою прогулянку будь-яким містом такої тривалості. Так ви легко оціните масштаби руйнувань та масштаби спроби сховати сліди власних злочинів”, – зазначив радник міського голови.

Читайте також:
У Барселоні закрили фотовиставку оборонця Маріуполя Дмитра Козацького з “Азова” через його нібито “нацистські погляди”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна