У Чугуївському районі на міні підірвалися дорожники, двоє з них загинули

Чотири працівники дорожньої служби підірвалися на міні під час робіт у Чугуївським районі Харківської області в середу, двоє з них загинули.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у середу, 9 листопада.

“Спецтехніка зачепила міну під час робіт у Чугуївському районі… Два працівники дорожньої служби (21 і 51 рік) загинули. Ще двоє чоловіків (55 і 34 років) дістали поранень”, – написав Синєгубов у телеграмі.

Він наголосив, що мінна небезпека в регіоні дуже висока, попри те, що піротехніки щодня виконують роботи з розмінування територій. За минулу добу вони знешкодили 635 вибухонебезпечних предметів, розповів голова обладміністрації.

“Мінна небезпека в Харківській області ще тривалий час залишатиметься однією з найбільших проблем. Російські окупанти замінували абсолютно все”, – наголосив Синєгубов.

За його словами, за минулу добу ворожих ударів по Харкову не зафіксовано, окупанти продовжують обстрілювати населені пункти області поблизу кордону з РФ і лінії зіткнення.

“За добу медики госпіталізували 42-річну жінку та 31-річного чоловіка внаслідок обстрілів у Дворічанській громаді, місцеві отримали поранення та госпіталізовані до медзакладу. Стан пацієнтів середній”, – написав Синєгубов.

Крім того, у Дворічанській об’єднаній територіальній громаді внаслідок обстрілів загорівся приватний будинок і адміністративна будівля. Вночі в Шевченківській ОТГ унаслідок обстрілів виникла пожежа.

Читайте також:
Росіяни взялися наступати на півночі Харківщини та під Запоріжжям, – ГШ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна