“Треба брати”: Притула оголосив новий великий збір для ЗСУ

Благодійний фонд Сергія Притули оголосив новий великий збір для потреб українських військових, цього разу йдеться про 50 британських бронетраспортерів “Спартан”.

Про це Притула заявив у своєму відеозверненні у середу, 2 листопада. 

“Скоро дощі і сніги будуть і в Україні. Це означає, що нашим військовим буде вкрай потрібна саме гусенична техніка. Все, що є броньоване і на гусеницях має бути в нас. Ми рисачимо, ми шукаємо, і ми знаходимо. Це – британські “Спартани”, вони – в дуже хорошій кондиції, і їх є дуже й дуже багато. Ви хотіли великий мегазбір? Я вас прошу: а давайте для нашої рідненької армії купимо дуже багато броньованої техніки! Давайте будемо брати її десятками, пачками і зробимо з того всього великий броньований кулак”, – каже Притула у зверненні, записаному між вишикуваних “Спартанів”.

“Треба брати. Ми збираємо не на 10, не на 20, а на цілих 50 британських бронетранспортерів “Спартан”, – оголосив Притула.

Збір триватиме з 2 по 8 листопада. 

Мета – 200 мільйонів гривень. 

Притула планує викупити всю партію.

Рахунки за посиланням.

Читайте також:
“Повернись живим” оголосив про наймасштабніший проєктний збір за всю свою історію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна