Весь ранок на Севастополь тривала атака БПЛА. ВІДЕО

З окупованого Севастополя очевидці та російські ЗМІ повідомили про звуки вибухів і стрілянину. Офіційна версія росіян – відбиття атаки українських БПЛА. Вона тривала весь ранок.

Про те, що “кораблі Чорноморського флоту відбивають атаку безпілотників у акваторії Севастопольської бухти”, заявив окупаційний “губернатор” Михайло Развожаєв.

“Рейд тимчасово перекритий у Севастополі, не ходять пороми та катери, рух між районами можливий лише автобусами, повідомляється в Telegram-каналі уряду Севастополя”, – пише ТАСС уранці 29 жовтня.

Рейд через Севастопольську бухту забезпечує зв’язок між північною та південною частинами міста.

За словами очевидців, вони прокинулися від вибуху близько п’ятої ранку. Пізніше пролунали ще чотири вибухи.

Як розповів місцевий житель “Суспільному Крим“, перша серія вибухів було чутно у місті близько о 4:30.

“Вибухи були в районі бухти, але чуло все місто”, — сказав він.

Місцеві Telegram-канали публікують відео, на яких чутно вибухи.

Атака БПЛА на об’єкти Чорноморського флоту РФ тривала понад три години, але повітряну тривогу окупаційна місцева влада так і не оголосила.

За даними джерел Telegram-каналу “Крымский ветер”, російські військові шукають у Севастопольській бухті підводний безпілотник, який, як вони припускають, міг проникнути в акваторію під час атаки повітряних дронів. Також джерела каналу поінформували, що БПЛА все ж таки підірвали склад.

Читайте також:
Число знищених росіян перевалило за 70 тисяч, – Генштаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна