На Луганщині українські розвідники ліквідували 34 окупантів, трьох взяли у полон. ВІДЕО

Під час проведеної операції зі звільнення селища Невське українська розвідка знищила 34 загарбників, трьох взяла в полон.

Про це в п’ятницю, 28 жовтня, інформує пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

“Група «Кедр» Головного управління розвідки Міністерства оборони України 23 жовтня за участі п’ятої роти 66-ї бригади ЗСУ звільнила селище Невське Луганської області.

Під час блискавичної наступальної операції українські оборонці розбили переважаючі сили загарбників. Знищено 34 ворожих стрільці та 3 кулеметні розрахунки. Вцілілі рашисти покидали бронетехніку та відступили з селища”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, розвідники взяли у полон трьох російських “контрактників”, затрофеїли військовий КАМАЗ з боєкомплектом та дві бойові машини піхоти.

Довідково

Невське – село у Красноріченській селищній громаді Сватівського району Луганської області, засноване 1720 року. Населення – 728 осіб.

Читайте також:
На Луганщині ЗСУ спалили склад боєприпасів та десяток кадирівців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна