На Банковій не виключають ймовірності обміну Богуслаєва на українських полонених

Радник голови офісу президента Михайло Подоляк не виключає, що затриманого за підозрою в державній зраді президента “Мотор Січі” Вʼячеслава Богуслаєва можуть обміняти на полонених українців.

Про це він заявив у коментарі “Настоящему времени”.

Він зазначив, що вже після повномасштабного вторгнення “Мотор Січ” продавала через російській компанії двигуни для гелікоптерів Мі, якими били по українцях.

“Обсяг доказів великий, ці докази збиралися протягом тривалого часу, це ж все максимально серйозна тепер історія”, – сказав він.

Подоляк підкреслив, що Богуслаєв публічно проросійські погляди не висловлював, натомість озвучував їх у спілкуванні телефоном з росіянами. У самого Богуслаєва, як виявилося, теж є громадянство Росії.

“Я сподіваюся, що ми будемо використовувати будь-яку можливість, будь-яких людей, особливо громадян Росії, щоб забрати наших пацанів”, – прокоментував Подоляк стосовно можливості обміну президента “Мотор Січі” на військовополонених.

Він додав, що будуть робити все завгодно, щоб такі особи потрапили до обмінного списку.

Читайте також:
СБУ оприлюднила докази співпраці Богуслаєва з Росією. АУДІО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна