Росія перекинула в Херсонську область дві тисячі мобілізованих, – ГШ

На тимчасово захоплену територію Херсонської області  для поповнення втрат і посилення підрозділів прибуло до 2 тисяч російських мобілізованих.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у п’ятницю, 21 жовтня.

Окупаційна влада видала розпорядження про підготовку евакуації для так званих “банківських установ”. Є евакуаційні списки завезених російських медпрацівників і вчителів. Об’єкти гуманітарної сфери в Херсоні припиняють роботу.

За добу ЗСУ відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Опитне, Бахмут, Побєда та Мар’їнка Донецької області.

Минулої доби ворог завдав 3 ракетних та 24 авіаційних удари, здійснив понад 30 обстрілів з РСЗВ.  Ударів зазнали райони понад 15 населених пунктів. Серед них – Миколаїв; Нова Кам’янка і Мала Сейдеминуха Херсонської області та Гатище на Харківщині.

Росіяни використали крилаті та зенітні керовані ракети, а також 20  Shahed-136.

Читайте також:
Нацгвардія створила 130 мобільних вогневих груп для протидії ударним дронам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна