“Мені не потрібна рушниця, щоб знищити ворога”: Центр нацспротиву показав “відеоінструкцію” для підпілля

У Центрі національного спротиву показали красномовне відео про те, як українське підпілля може допомагати (та вже допомагає) у знищенні ворогів на тимчасово окупованих територіях України.

Матеріал поширили у п’ятницю, 14 жовтня, на сайті “Спротив”.

“Боротьба за нашу свободу неможлива без нашого підпілля, без кожної людини, яка чинить спротив на тимчасово окупованих територіях. Неможлива без тих, хто зі зброєю в руках знищує окупантів, хто передає дані про ворога, хто поширює українську символіку на ТОТ та саботує діяльність росіян. Спротив – це не лише про ЗСУ. Це про кожного, хто волонтерить, допомагає переселенцям, донатить на перемогу, підтримує нашу економіку та виходить на демонстрації за кордоном. Кожен на своєму місці? Це і є спротив!”, – йдеться в повідомленні. 

Короткометражний фільм Центру національного спротиву на пісню відомої української співачки Христини Соловій “Українська лють”:

Читайте також:
Знову сили спротиву: в окупованому Мелітополю лунають вибухи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна