Росія вдруге атакувала Ладижинську ТЕС, коли там працювали рятувальники після першого удару дронами-камікадзе

У першій половині дня 11 жовтня під час повітряної тривоги по всій Україні Росія двічі атакувала Ладижинську ТЕС на Вінничині, також в області зафіксовано влучання в інфраструктурні об’єкти.

Для першої атаки було задіяно дрони-камікадзе, внаслідок влучання яких було пошкоджено енергетичне обладнання станції.

А в той момент, коли на об’єкті працювали рятувальники, росіяни завдали по Ладижинській ТЕС повторного удару.

“Є постраждалі. За попередньо інформацією – 6 осіб. Постраждалим була оперативно надана медична допомога, їх доправлено до лікарні. Серед поранених працівників підприємства немає.
В результаті обстрілу знову пошкоджено енергетичне обладнання підприємства”, – повідомляє пресслужба теплоелектростанції.

Окрім того, голова Вороновицької територіальної громади Олександр Ковінько повідомив про влучання по інфраструктурному об’єкту на території громади.

Як повідомляє Vinbazar.com, близько 12:10 в області чули кілька гучних вибухів. У кількох населених пунктах поблизу Вінниці зникла електроенергія.

Читайте також:
Росіяни завдали ракетних ударів по енергетичних об’єктах Львівщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна