Внаслідок ракетного удару по Києву у своєму авто загинув полковник Кіберполіції Юрій Заскока

Внаслідок російського ракетного удару по центру Києва загинув начальник відділу захисту критичної інфраструктури Кіберполіції полковник Юрій Заскока, який потрапив в епіцентр вибуху в Шевченківському районі.

Про це повідомляє Національна поліція України.

“Правоохоронець опинився в епіцентрі вибуху, коли їхав на роботу на власному автомобілі. Російська ракета влучила по цивільній інфраструктурі у центрі міста, обірвавши життя правоохоронця”, – зазначається в повідомленні.

У департаменті Кіберполіції Нацполіції України 41-річний Юрій обіймав посаду начальника відділу захисту критичної інфраструктури.

Загалом роботі у поліції він присвятив майже 24 роки.

Без батька залишилися двоє дітей.

За даними станом на 16:00, внаслідок масованого ракетного удару РФ по Україні 10 жовтня загинуло 11 людей, 89 — травмовано.

Пошкоджено загалом 117 об’єктів у 12 регіонах.

Також у трьох регіонах виявлено уламки збитих ракет (Одеська, Чернівецька та Черкаська області), але інформації про руйнування немає.

Тимчасові перебої з електропостачанням фіксують у чотирьох областях: Львівська, Полтавська, Сумська та Тернопільська.

Читайте також:
У Києві під час ракетних обстрілів постраждала одна з дипмісій. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна