Вибух на аеродромі РФ у Шайковці: є інформація про знищення двох Ту-22 М3

На території військового аеродрому Шайковка в Калузькій області РФ відбувся вибух через падіння безпілотника, попередньо, відомо про знищення двох винищувачів.

Про це в п’ятницю, 7 жовтня, повідомив губернатор Владислав Шапша, його цитує агентство “Интерфакс”.

З його слів, БпЛА “прилетів з боку кордону”.

Інфраструктура аеродрому і техніка нібито не були пошкоджені, а втрат немає.

За даними російських ТГ-каналів, вибух відбувся, коли БпЛА був над злітно-посадковою смугою.

Додамо, що в Шайковці базується 52-й гвардійський важкий бомбардувальний авіаційний полк. Саме з цього аеродрому злітають російські ТУ-22М3 – дальні стратегічні бомбардувальники-ракетоносці.

Видання “Лівий берег” з посиланням на власні джерела пише, що безпілотник вилетів з території України і безперешкодно пролетів 200 кілометрів від кордону.

“Російське ППО виявилось повністю безсилим. Варто нагадати, що від Шайковки до Москви всого 270 кілометрів. Російська влада намагається замовчати інформацію про втрати внаслідок атаки. За нашою інформацією, знищенні два бомбардувальники Ту-22М3″, – пишуть в ЛБ.

Читайте також:
У Калузькій області РФ над авіабазою вибухнув безпілотник

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна