Ракетний удар РФ по Гуляйполю: загинув заступник голови місцевої громади та керівник КП

Внаслідок ракетного обстрілу міста Гуляйполе на Запоріжжі загинули заступник голови місцевої громади Олександр Савицький та керівник КП “Благоустрійсервіс” Олександр Косаренко.

Про це повідомив голова ОВА Олександр Старух у середу, 5 жовтня.

“Сьогодні ворог вбив двох наших земляків. Внаслідок ракетного обстрілу міста Гуляйполе загинули Олександр Анатолійович Савицький, заступник голови місцевої громади, та керівник КП «Благоустрійсервіс» Олександр Анатолійович Косаренко. Світла пам’ять. Наші співчуття всім рідним та близьким загиблих”, – написав він у телеграм.

“Ці люди нікуди не тікали, до останнього були на своїх робочих місцях. Захищали та підтримували нескорене місто-герой Гуляйполе. Помстимося за всіх та кожного. Ворог відповість за все! Розплата неминуча”, – додав голова ОВА.

Читайте також:
Запоріжжя – знову під ракетним обстрілом, руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна