Окупанти оголосили результати фейкових референдумів

Окупаційні адміністрації РФ на захоплених Росією територіях України оголосили результати так званих “референдумів” про включення цих територій до складу РФ, які суперечать національному та міжнародному праву.

За включення так званої “ЛНР” до складу Росії нібито проголосували 98,42%, “ДНР” – 98,69%, окупованої частини Запорізької області – 93,11%, окупованої частини Херсонської області – 87,05%.

При цьому маріонетки Кремля показують так само колосальну “явку”, наприклад, на ОРДО (окуповані райони Донеччини) – 97,51%.

Нагадаємо, що в Запорізькій та Херсонській областях питання в бюлетені було записано так: “Чи підтримуєте ви вихід зі складу України, утворення області як самостійної держави та входження до складу Росії?”, а в ОРДЛО – “Ви за входження до складу Росії на правах суб’єкта Федерації?”
Але фейкові “референдуми” під контролем російських військових не мають юридичних наслідків, натомість можуть прискорити падіння РФ.

Читайте також:
У Маріуполі на псевдореферендумі для масовості “голосують” росіяни

Окупанти “підбили підсумки” псевдореферендумів ще на початку вересня, – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна