У столиці Удмуртії – стрілянина в школі. Багато загиблих і поранених

оновлено

У російському місті Іжевськ, столиці Республіки Удмуртія, внаслідок стрілянини у школі загинуло щонайменше 13 осіб, з них семеро – діти.

Про це повідомили в понеділок, 26 вересня, глава Удмуртії Олександр Бречалов та ТАСС з посиланням на МВС.

За словами Бречалова, поки невстановлена людина проникла до школи і вбила охоронця, це вже відомо. Серед дітей також є поранені. Нападник наклав на себе руки. На місці працюють правоохоронці. Детальну інформацію обіцяють повідомити згодом.

Також помічник міністра охорони здоров’я розповів, що його відомство направило до Іжевська групу фахівців для надання медичної допомоги.

ОНОВЛЕНО

Пізніше офіційна інформагенція РФ “РИА Новости” з посиланням на Слідчий комітет повідомила про 13 загиблих, у тому числі 7 учнів. Ще 14 дітей і 7 дорослих отримали поранення.

Особу нападника нібито вже також встановили: це випускник цієї самої школи, 1988 року народження. СК РФ “перевіряє його прихильність до неофашистської та нацистської ідеології”.

Читайте також:
В російському Урюпінську підпалили військкомат. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна