Зеленський відвідав звільнений Ізюм: над мерією підняли прапор України

Президент України Володимир Зеленський відвідав звільнений Ізюм Харківської області – сьогодні в місті було піднято прапор України.

Про це у середу, 15 вересня, повідомила пресслужба 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗСУ.

“Сьогодні, у звільненому українськими десантниками Ізюмі, підняли прапор України! В урочистостях прийняли участь Президент України Володимир Зеленський, заступник міністра оборони Ганна Маляр,  представники ЗСУ та інших силових підрозділів, які декілька днів тому звільнили місто від рашиських окупантів”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на початку урочистостей присутні вшанували пам’ять загиблих захисників хвилиною мовчання.

Далі Президент України подякував воїнам за звільнені українські землі та в урочистій обстановці підняли український стяг над міською радою.

“Раніше, коли ми дивилися вгору, завжди шукали синє небо. Сьогодні, коли дивимося вгору, шукаємо тільки одне – прапор України. Наш синьо-жовтий уже майорить у деокупованому Ізюмі. І так буде в кожному українському місті й селі. Рухаємося лише в одному напрямку – вперед і до перемоги”, – написав глава держави у ФБ.

Читайте також:
3-й полк ССО показав фрагмент бою за один із блокпостів на Ізюмському напрямку. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна