iPhone 11 та його характеристики ℗

Великою популярністю нині користується продукція компанії Apple. Вона отримала визнання багатьох людей різних країн світу. Сьогодні ми поговоримо про iPhone 11. Цей телефон має хороші технічні та експлуатаційні характеристики, тому має широке поширення. При цьому на iPhone 11 цена цілком вигідна з урахуванням його численних переваг.

Упаковка та комплектуючі

Починаючи з коробки, в iPhone 11 можна побачити цей оригінальний стиль. Вже по самій упаковці можна буде визначити колір та модель майбутнього айфону. Ця модель має кілька схожих комплектацій із попередніми iPhone (блок живлення, кабель, навушники).

Дизайн

У iPhone 11 та iPhoneXr багато зовнішніх подібностей. Головна відмінність – камера.

Дана модель представлена ​​в дуже різноманітному колірному діапазоні. Тут кожен зможе підібрати колір, який йому до душі, починаючи від класичного чорного та білого та закінчуючи яскраво-червоним чи жовтим.

Тильна та фронтальна поверхня у цій моделі виконана зі скла. Кнопки розташовуються, як і в попередніх моделей. Головною особливістю в iPhone 11, безумовно, є його камера, точніше, аж дві камери з вбудованим мікрофоном і спалахом. Це і можна назвати основною відмінністю від інших раніше випущених моделей.

Звичайно ж, вам доведеться придбати до такої моделі і новий чохол із спеціальним отвором для камери, яка була суттєво вдосконалена. Вибір чохлів буде величезним. Тож ви без проблем зможете підібрати найбільш оптимальний для себе варіант. Обрамлення екрана в 11-ї моделі більше, ніж в інших.

Екран

Діагональ тут – 6,2, роздільна здатність – 1793×829. Сам екран у iPhone 11 темніший, має антивідблискові характеристики, спеціальне жировідштовхувальне покриття (не залишається слідів від пальців). Екран у цій моделі має дуже хороший кут огляду.

Завдяки функції true tone можна налаштувати колірний баланс під час доби, наприклад, під будь-яке освітлення.

Функція true tone після активації дозволяє налаштувати балансування кольору під довкілля, наприклад, під будь-яке освітлення. У iPhone 11 є підтримка апаратного розкодування файлів.

Робимо висновок: екран цієї моделі достатньо з високою функцією яскравості. Все буде добре видно навіть на сонці. У темний час доби яскравість можна відрегулювати. Якість екрана на найвищому рівні.

Ціни

За такий смартфон доведеться заплатити близько 400-1000 доларів. Однак повірте, результат того вартий. Ви будете задоволені покупкою.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна