8-ий полк ССО показав, як влаштував засідку на росіян у Балаклії. ВІДЕО

8-ий полк спеціального призначення ССО імені Князя Ізяслава Мстиславича влаштував засідку на ворожий автомобіль – екіпаж російських військових ліквідовано під час втечі з Балаклії. 

Відео поширила пресслужба військової частини у понеділок, 12 вересня. 

Відомо, що переміщення ворожого авто воїни ССО України помітили під час проведення розвідки. На машині було нанесено літеру «О» – тактичний знак одного з угруповань російських військ в Україні. 

“Засідку на ворога влаштували швидко і провели вдало: авто уразили, коли окупанти на швидкості тікали до своїх. Двоє росіян в машині були знищені. В автомобілі поруч із тілами наші воїни знайшли зброю, радіостанції, кілька нарукавних знаків та наліпок збройних сил росії”, – йдеться в повідомленні. 

На приналежність убитих окупантів до підрозділу може вказувати нарукавний шеврон 459-го окремого понтонно-мостового залізничного батальйону в/ч 83010. 

“Пожежа в авто ускладнила його огляд. Пізніше під час відходу групи, машина вибухнула і згоріла разом із вмістом”, – додали в полку. 

Читайте також:
Вражаюче відео від ЗСУ: на білборді в Балаклії замість “одного народа с Россией” проявилися рядки Шевченка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна