Уряд схвалив нові санкції проти РФ, у списку – доньки Путіна

Новий санкційний список, схвалений українським урядом, очолили доньки президента Російської Федерації Володимира Путіна – Катерина Тихонова та Марія Воронцова.

Про це в п’ятницю, 2 вересня, інформує пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

“Уряд підтримав ініціативу Мінреінтеграції та схвалив новий пакет санкцій. Він стосується 99 фізичних та 178 юросіб. Пропозиції надали органи влади за дорученням віцепрем’єра Ірини Верещук”, – ідеться у повідомленні.

Зокрема йдеться про підприємства воєнно-промислового комплексу РФ та інші компанії, а також посадовців центробанків Росії та білорусі. Потрапили під обмеження особи та фірми, що сприяли агресії РФ проти України та за допомогою яких Росія намагалася обходити застосовані проти неї санкції.

Читайте також:
Уряд хоче запровадити санкції проти компаній, які забезпечують продуктами армію РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна