В окупованому Бердянську – вибух біля штабу організаторів “референдуму”

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області стався вибух біля штабу колаборантської організації “Ми разом із Росією”.

Про це в середу, 31 серпня, повідомляє пресслужба Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

“Окупований Бердянськ. Біля штабу колаборантської організації “Мы вместе с Россией”, яка активно бере участь в підготовці до псевдореферендуму сьогодні зранку щось вибухнуло.

Інформації про постраждалих немає. Схоже хтось невдало викинув недопалок”, – йдеться в повідомленні.

Водночас місцеве видання “Бердянськ 24” інформує, що “партизани почали відпрацьовувати штаби з підготовки до псевдореферендуму”.

“Так учора вдень сталася дивна пожежа у штабі за адресою вул. Шевченка, 12. А вночі – сильний вибух у будинку на Східному проспекті, 102 – де розміщувався головний центр з організації псевдореферендуму (раніше в цьому офісі розміщувалася торгово-промислова палата)”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 серпня ЗСУ в Мелітопольському районі ЗСУ підірвали військову базу ворога та офіс “псевдореферендуму”.

Читайте також:
На Запоріжжі тероборонівці спалили російську БМП-3 разом із екіпажем. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна