ЗСУ уразили пункти управління росіян у Новій Каховці, Херсоні та Дар’ївці

Українська високоточна артилерія вразила пункт управління окупантів у місті Нова Каховка на Херсонщині.

Про це вдень у неділю, 28 серпня, повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

“Херсонщина. Хоча пропагандисти пишуть, що їхнє “ПВО” було чітко чути, в Новій Каховці рашисти отримали чергову “бавовну” від ЗСУ. Наші вдарили по штабу, який орки облаштували на заводі “Сокіл”, – написав Хлань у фейсбуці.

Перед цим він повідомляв, що “за ніч відпрацьовано по скупченнях техніки і росіян у Новій Каховці, Любимівці та в самому Херсоні”.

Пресслужба ОК “Південь” у денному зведенні інформувала: “Вогневі завдання наших ракетно-артилерійських підрозділів реалізовано влучанням по трьох пунктах управління в Херсоні та Дар’ївці, зокрема й 35-ї рашистської армії в Новій Каховці. Також уражено склади боєприпасів в Любимівці та Херсоні”.

“Підтверджені втрати ворога складають 11 рашистів, три одиниці авто- і бронетехніки та самохідну гаубицю “Мста-С”.
Міст та переправа через річку Інгулець перебувають під нашим вогневим контролем, уражені і не функціонують”, – заявили в ОК “Південь”.

Нагадаємо, вночі стало відомо, що на Південному напрямку ЗСУ знищили два склади боєприпасів і пункт боєпостачання росіян.

Читайте також:
У Мелітопольському районі ЗСУ підірвали військову базу ворога та офіс “псевдореферендуму”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна