Резніков привітав з Днем прапора, показавши своє фото з синьо-жовтим у Казані

Міністр оборони України Олексій Резніков привітав з Днем прапора – він пообіцяв, що синьо-жовте знамено обов’язково повернеться в тимчасово окуповані міста України, але й потролив росіян своєю світлиною з нашим прапором у Казані.

Допис він розмістив у вівторок, 23 серпня, на сторінці у ФБ.

“Сьогодні синьо-жовтий без перебільшення – це бойове знамено, він окроплений кров‘ю, бо то є висока ціна за нашу свободу. Але скоро він стане символом перемоги всього світу над країною-терористом. Наш прапор обовʼязково буде розвиватися над Луганськом і Донецьком, Сімферополем і Херсоном, над всіма Українськими містами і містечками. І не тільки”, – написав міністр. 

Він також розповів про фото, яким проілюстрував свій допис.

“В далекому вже 2009 році, ми з Сергієм Осадчим під час старту міжнародного ралі-рейду “Шовковий шлях” серії “Дакар” підняли Український прапор у Казані (і гоночні костюми були обрані не випадково синій і жовтий). Синьо-жовті кольори – то є символ гордості, свободи і незалежності! Тому, я певен вони замайоріють і в багатьох інших містах. Наприклад, Зеленого, Сірого, Жовтого або (та) Малинового Клину. Адже парад суверенітетів суб‘єктів РФ неминучий”, – вважає Резніков. 

 Читайте також:
“Буде синьо-жовтий. І в Криму”, – Зеленський привітав із Днем державного прапора

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна