Вночі РФ атакувала Одещину ракетами “Калібр”: дві з них збила ППО

У ніч на 21 серпня Росія випустила по Одещині п’ять ракет, дві з них були знищені українськими підрозділами ППО, а ще три впали на території сільгосппідприємства.

Знищені ракети були запущені з російських літаків Ту-22М3, повідомляє повітряне командування “Південь” у телеграм-каналі Одеської міськради

“1 серпня близько 3:00 зенітним ракетним підрозділом повітряного командування “Південь” над морем знищено дві крилаті ракети типу “Калібр”, які окупанти випустили саме з акваторії Чорного моря”, – йдеться у повідомленні.

Як уточнив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, уночі Росія атакувала Одещину п’ятьма ракетами.

“Дві збито над морем. Три влучили по території одного з сільськогосподарських підприємств Одеського району. Є влучання в зерносховище. Постраждалих немає”, – розповів Братчук.

За його словами, на місці події працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Читайте також:
Росія завдала ракетного удару по Одещині. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна