РФ вдарила по Дніпропетровщині з “Ураганів”: є загибла та поранені

Вдень 21 серпня російсько-окупаційні війська обстріляли з реактивних систем залпового вогню “Ураган” Зеленодольську громаду у Криворізькому районі. Є одна загибла жінка та поранені.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу постраждали шестеро людей, серед них одна дитина. Також зазнали пошкоджень житлові будинки та будівля дитсадка.

Згодом голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що у Зеленодольськ прилетіли 15 реактивних снарядів. Внаслідок обстрілу загинула 59-річна жінка. Шестеро людей поранені, серед них 9-річний хлопчик. Всі у лікарні, проте одна постраждала людина у важкому стані.

Він додав, що у місті є руйнування житлових домівок, а російські снаряди пошкодили ще й дитячу спортивну школу. Наразі на місці працюють рятувальники та поліція.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 179 – 21.08.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна