Мешканці Севастополя повідомляють про вибухи поблизу аеропорту Бельбек. ВІДЕО

Мешканці Севастополя повідомляють про звуки вибухів поблизу аеропорту Бельбек, що в тимчасово окупованому Криму.

Інформація про вибухи з’явилася в місцевих телеграм-каналах увечері у четвер, 18 серпня, близько 22:00.

“Кілька жителів Севастополя та розташованого поряд з містом Бахчисарайського району розповіли про звуки вибухів та стрілянини. Усі співрозмовники проживають за кілька кілометрів від військового аеропорту “Бельбек”, – йдеться в повідомленні.

Російські окупанти поки не коментували вибухи поблизу Севастополя.

Мешканці північної частини Севастополя чують канонаду з боку Бельбека, віддалені райони місти натомість чують лише окремі вибухи.
Зазначається, що до місця події їдуть швидкі та пожежні.

О 22:50 так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що в районі аеропорту Бельбек було збито безпілотний літальний апарат. Пошкоджень немає, ніхто, з його слів, не постраждав.

Бельбек — авіабаза ПКС Росії; до окупації Криму Росією у 2014 році – Міжнародний аеропорт Бельбек, що обслуговував місто Севастополь та інші міста Криму. Після 2014 року аеропорт закрито для цивільної авіації.

Читайте також:
У Керчі – вибух. Окупанти заявили про “роботу ППО”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна