Олександр Усик проти Ентоні Джошуа 2: дата бою, прогнози та андеркарт

Довгі тижні переговорів, зміщення термінів поєдинку та чутки про відступну угоду лише підігрівали інтерес, зробивши реванш Усик—Джошуа нестерпно довгоочікуваним. І ось оголошено кінцеву дату бою, призначену на 20 серпня 2022 року. Зустріч транслюватиметься прямо зі спорткомплексу Jeddah Super Dome у Саудівській Аравії, що вміщає 35 тисяч глядачів. Нагадаємо, раніше наш земляк став володарем титулів WBA Super, IBF, WBO та IBO, відібравши пояси в англійця, перевершивши суперника технічно за очками. Тепер Ей Джей намірився знову заявити на них права, але шанси суперважковаговика не такі високі.

Любителям підвищити емоційне напруження від перегляду боксу шляхом ставок корисно знати, що у повторному спарингу Усик Джошуа коефіцієнт на українця становить 1.50, британця — 2.62, а нічийний результат оцінено в 17.00. Такі прогнози дали аналітики букмекерської контори Parimatch, розширивши лінію іншими маркетами. Докладніше розпис титульної події дивіться на офіційному сайті оператора ставок.

Статистика та форма спортсменів

Роблячи прогнози на бій Усик — Джошуа 2, варто враховувати фактори, які позначаються на підсумках змагання. Що стосується Олександра, це елітний виходець з аматорського боксу, чия фізика, швидкість і робота ніг робить його недосяжною мішенню для нищівних ударів. Найкрасномовніше про це говорить статистика бійця:

  • кількість перемог — 19;
  • виграшів нокаутом — 13;
  • програшів — 0;
  • нічиїх — 0.

Разом з тим треба розуміти, що і Джошуа не так просто є екс-чемпіоном у важкій вазі, а також найбільш перспективним боксером року за версією журналу The Ring. На рахунку 32-річного спортсмена 26 поєдинків, з яких 22 закінчено достроковою перемогою, 2 технічною та всього 2 невдачею.

Об’єктивно, якщо Ентоні зуміє цього разу вимотати опонента, пробивши потужний джеб або хук; це стане початком кінця бою ще до того, як пролунає фінальний гонг.

Де дивитися бій Усик — Джошуа?

Не рахуючи стрімінгових майданчиків, пряму трансляцію реваншу Олександра Усика проти Ентоні Джошуа в Україні вестиме медіасервіс MEGOGO. За київським часом показ матчу відбудеться не раніше ніж о 23:00 суботнього вечора. Зареєстровані клієнти Parimatch аналогічно зможуть спостерігати за боєм завдяки потоковому відео в HD-якості, запустивши його прямо з браузера на ПК або мобільного додатку.

Хто в андеркарті Джошуа проти Усика 2?

У боксерських поєдинках, що передують головному бою вечора оголошено такий андеркарт: хорватська зірка в суперважкій вазі Філіп Хргович (14-0, 12 КО) зустрінеться з непереможеним Чжилеєм Чжаном з Китаю (24-0-1, 19 КО) у фінальному відборі за титул чемпіона світу за версією IBF у надважкій вазі. Тим часом Каллум Сміт (28-1, 20 КО) вийде проти француза Матьє Бодерліка (21-1, 12 КО) за пояс чемпіона світу, який зараз належить Артуру Бетербієву.

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся принципів відповідальної гри!

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна