Українські воїни з HIMARS вдарили по пунктах окупантів у Мелітополі, сто росіян знищені, – мер

Українські військові з артилерійських ракетних систем HIMARS завдали удару по пунктах дислокації ворожих військ на промислових майданчиках у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Про це вранці в понеділок, 8 серпня, повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“Сьогодні вночі високоточними ракетами HIMARS було завдане вогневе ураження по пунктах тимчасової дислокації окупаційних військ на промислових майданчиках в різних районах Мелітополя.

За попередніми підрахунками, знищена значна кількість військової техніки. Понад 100 російських солдат, які в цю ніч перебували в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзона, а їхні батьки вже обирають модель та колір автомобілю Lada”, – йдеться в повідомленні.

За даними Федорова, минулого тижня значну частину ППО окупанти передислокували з Мелітополя до Херсона.

За словами мера, нинішня ніч – найбільш результативна для українських військових у регіоні та свідчить, що наявні ворожі підрозділи ППО вже не спроможні чинити опір HIMARS.

На його думку, це створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку.

Читайте також:
“Влаштуйте їм ГУЛАГ”: ведучий на радіо РФ закликав катувати вчителів в окупованому Мелітополі, бо відмовляються “любити Росію”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна