95-та бригада ДШВ гранатометами “розбирає” окопи та КСП роти росіян. ВІДЕО

Розрахунки станкових протитанкових гранатометів СПГ-9М “Спис” 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ виводили з ладу легкоброньовану техніку, розбивали окопи з піхотою та навіть КСП роти противника.

Про це розповів заступник командира десантно-штурмового підрозділу одшбр Владислав у коментарі, який поширило Командування ДШВ у понеділок, 8 серпня. 

“Якщо розрахунок злагоджений та вміє працювати під правильною коректурою командира вогневої позиції – даний вид колективного озброєння працює бездоганно”, – каже офіцер.

Зокрема, розрахунки СПГ його підрозділу виводили з ладу легкоброньовану техніку противника: БТР-80, БТР-82 та БМП-3, розбивали окопи з піхотою окупантів. 




Був випадок, коли з відстані 6 кілометрів, десантники вщент розбили КСП роти противника.

“З місця, куди летіли снаряди, залишилися тільки кратери… Так, це (гранатомет – “Н) вважається розробкою Радянського Союзу, але якщо його застосовувати з новітньою тактикою та новими знаннями про це озброєння, з ним можна робити неможливе”, – наголошує Владислав. 

 

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 166 – 08.08.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.