На найнебезпечнішій ділянці фронту: загинув полковник Олег Дегтярьов

В бою загинув командир бойової військової частини, яка боронить Україну на сході, полковник Олег Дегтярьов.

Про це в п’ятницю, 5 серпня, повідомили в Угрупованні Об’єднаних сил.

“Смерть зустріла героя під час надання допомоги своїм підлеглим на найнебезпечнішій ділянці удару противника”, – йдеться в повідомленні.

Попередньо відомо, що Дегтярьов загинув у районі Мар’їнки.

Зазначається, що за час військової служби кадровий офіцер пройшов всі звання від лейтенанта до полковника.

“До кожного військовослужбовця Валерійович, так його поміж собою називали офіцери, мав свій індивідуальний підхід. За будь-яких обставин вислухає. Порадить. Допоможе. Його слухали. Йшли за порадою. Коли на територію частини заїжджав Валерійович, одразу жвавішало. Всі знали – приїхав Батько, командир, наставник і великий друг усього великого військового колективу”, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, офіцер Дегтярьов служив у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ “Десна”. Танкіст за освітою, із 1997 року Олег Валерійович пройшов шлях від командира навчального взводу в навчальному танковому полку до начальника оперативного відділення управління НЦ.

У 2014-2015 роках він був начальником штабу 169-ї ротно-тактичної групи з “Десни”, воював на Дебальцевському напрямку, у районі Попасної тощо.




Читайте також:
Під час спецоперації на Півдні загинув Герой України, офіцер ГУР Руслан Попов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна