“Поранення кожного – це поранення України”: командувач ДШВ Миргородський нагородив десантників, які лікуються в шпиталях

Командувач Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-майор Максим Миргородський відвідав десантників, які отримали поранення під час бойових дій та проходять лікування в одному з госпітальних закладів країни.

Про це повідомила пресслужба КДШВ у вівторок, 26 липня.

Зазначається, що командувач вручив пораненим воїнам відомчі відзнаки та цінні подарунки, а також побажав найскорішого одужання.

“Поранення кожного Захисника – це поранення нашої України! Ми обов’язково помстимося за кожного живого та загиблого Героя”, – цитує Миргородського його пресслужба.

Додається також, що військові запевнили командувача, що вони “наполегливо проходять лікування, щоб скоріше повернутися до своїх побратимів та виборювати Перемогу для українського народу”.

Читайте також:
Сержант ЗСУ без руки і ноги в оточенні викликав на себе вогонь артилерії, щоб знищити окупантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна