Як визначити якісний Небідо Байер ℗

Небідо – торгова назва препарату, отримана наслідком злиття молекул тестостерону з ефіром ундеканоату. Щоб отримати препарат, використовують рицинову олію. Ін’єкцію Небідо застосовують атлети різноманітного спортивного спрямування внутрішньом’язово. Медикамент випускається ампулами, кожна містить чотири мілілітри препарату.

Повну інформацію про препарат можна переглянути в интернет-магазине Steroidsshop.

Застосовується Небідо чоловіками, які страждають на гіпогонадизм. Андрогени знижують жирову масу, допомагають нарощувати нежирову тканину та запобігати втратам кісткових тканин. Андроген добре впливає на сексуальну функцію і може покращити настрій під час прийому курсу препарату.

Які результати застосування Небідо?

Дефіцит тестостерону в чоловічому організмі може спровокувати негативні реакції, а саме порушення андрогенозалежної функції, швидку стомлюваність, депресивний настрій, відсутність статевого потягу. Для підтримки рівня чоловічого гормону використовують Небідо.

Результативність препарату доведено практично. Наприкінці застосування курсу можна досягти таких ефектів:

  1. Підвищена функція кровотворення, як наслідок – збільшення кількості кров’яних червоних тілець. Еритроцити своєю дією сприяють високим результатам спортсменів, швидко доставляючи кисень у тканини.
  2. Зберігає статевий потяг. Небідо запобігає пригніченню лібідо.
  3. Препарат розвиває фізичні параметри завдяки андрогенній дії.
  4. Збільшення м’язової маси. Такий результат досягається прискореним синтезом білкової структури організму.

Препарат виводиться з організму за вісім тижнів. Ефективність починає плавно спадати після сорок п’ятого дня вживання лікарського засобу.

Патології, за яких заборонено приймати Небідо

Не рекомендується вживати пацієнтам з андрогенозалежною карциномою, злоякісними пухлинами, гіперкальціємією. Протипоказаний при пухлинах печінки. Не призначається жінкам. Не можна використовувати тим, хто страждає на епілепсію, апное, ниркову та печінкову недостатність.

Негативна дія на організм

Як і інші препарати, Небідо має побічну дію. Тому перед вживанням спортсмени консультуються із лікарем.

Поширені побічні дії:

  • підвищення рівня гемоглобіну;
  • зростає кількість еритроцитів;
  • збільшується гематокрит;
  • збільшення тригліцериду у крові;
  • головний біль;
  • депресивний стан;
  • збільшує зростання холестерину.

Дозування Небідо підбирають атлетам індивідуально, щоб уникнути негативної реакції та підвищення ефективності курсу прийому.

Правила зберігання

Медикамент повинен знаходитись подалі від прямих сонячних променів, у недоступному для дітей місці, при температурі 25 градусів. Препарат придатний п’ять років від дати випуску, після закінчення цього терміну застосовувати Небідо заборонено.

Відгуки про препарат переважно позитивні. Чоловіки так відгукуються про нього: м’яка та ефективна дія, дозований вплив, якісний тестостерон, довгостроковий препарат, сучасний та високоякісний. Кількість людей, яким не підійшов Небідо, невелика.

Інтернет-магазин Steroidsshop користується великою популярністю серед бодібілдерів. Тут можна ознайомитись із дією на організм людини, відгуками, а також придбати препарат. Менеджери сайту швидко відповідають на всі запитання. На сайті представлені препарати з успішно пройденою сертифікацією.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна