Миколаїв обстріляли керованими ракетами: місто в чорному диму, є постраждалі

Вдень 22 червня Миколаїв обстріляли керованими ракетами, попередньо відомо про загибель однієї людини та поранення ще двох.

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич в ефірі загальнонаціонального телемарафону у середу, 22 червня.

“Відбувалися обстріли керованими ракетами. Маємо інформацію, що постраждали два приватні підприємства, на території яких знаходилися паливно-мастильні матеріали. Одна школа постраждала: вибиті вікна, постраждав дах. П’ять п’ятиповерхівок також: у них вибиті вхідні двері в під’їздах, вікна. Внаслідок влучання ракети в одне з підприємств сталося займання матеріалів і зараз майже все місто – в чорному диму… Пожежні працюють, але там повинно догоріти, бо загасити то неможливо”, – сказав мер.

Щодо постраждалих – за попередньою інформацією, одна людина загинула, двоє поранені. Ще є інформація, що постраждали 4 приватні будинки.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 119 – 22.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна