Ювенальна прокуратура встановила загибель ще 24 дітей у Маріуполі

У ході фіксації кримінальних правопорушень стало відомо про загибель ще 24 дітей в Маріуполі внаслідок невибіркових російських обстрілів, повідомив Офіс генерального прокурора.

Таким чином, станом на ранок 11 червня 2022 року кількість встановлених загиблих під час війни дітей зросла до 287. Поранено 492 українські дитини. Загальна кількість постраждалих дітей – 779.

Ці цифри не остаточні, наголошує Офіс Генерального прокурора, оскільки триває робота з встановлення фактів загибелі дітей в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Надати інформацію про воєнний злочин щодо дитини можна через єдиний доказовий хаб: warcrimes.gov.ua та за телефонами: +380961004438, +380683235856.

Читайте також:
У Києві відбулася Хода матерів, чиї діти загинули під час війни з Росією. ФОТО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.