Мобільна вогнева група 93-ї бригади збила російський гелікоптер Ка-52 з ПЗРК “Ігла”

Мобільна вогнева група 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр” збила російський гелікоптер Ка-52 “Алігатор” з переносного зенітного ракетного комлексу “Ігла”.

Відео роботи своїх фахівців та знищеного ворожого вертольота поширила пресслужба військової частини у вівторок, 31 травня.

“На відео – фрагмент роботи мобільної вогневої групи зенітно-ракетного артдивізіону 93 бригади Холодний Яр, який сьогодні вдень збив російський гелікоптер Ка-52, також відомий як «Алігатор»”, – йдеться в повідомленні. 

У бригаді нагадали, що вчора Генеральний штаб ЗСУ повідомляв, що під Ізюмом ворог тримає напоготові вертолітну ескадрилью Ка-52.

“А сьогодні завдяки цьому підрозділу холодноярців ескадрилья трохи поріділа. Дані про збиття «Алігатора» підтвердила розвідка”, – кажуть у “93-ці”.

“По наших позиціях на Ізюмському напрямку постійно працювали ворожі вертольоти. Закидували некерованими авіаційними ракетами. Сьогодні знову вилетіло два гелікоптери. Один із них вдалося збити за допомогою ПЗРК “Ігла”, – розповів військовослужбовець бригади Іван.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.