Сили оборони звільнили від окупантів село Руська Лозова, звідки росіяни били по Харкову

Збройні cили України звільнили від російських окупантів стратегічно важливий населений пункт – село Руська Лозова на Харківщині.

Про це вдень у п’ятницю, 29 квітня, повідомив колишній командир полку “Азов” Максим Жорін.

“Наші працюють над відсуванням лінії фронту від Харкова. Є результати – спецпідрозділ “Азову” на Харківщині “Кракен” разом з іншими підрозділами звільнив Руську Лозову – стратегічно важливий населений пункт, що знаходиться на автомобільній трасі Харків-Бєлгород. Русаки звідси стріляли по житлових масивах Харкова”, – ідеться в повідомленні, яке поширив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

За даними ЗМІ, серед “інших підрозділів” Сил оборони був зокрема штурмовий підрозділ ГУР Міноборони України під керівництвом Командувача Сухопутних військ ЗСУ генерала-полковника Олександра Сирського.

Цю інформацію також підтвердили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

Читайте також:
У Бєлгородській області ворог розгорнув до п’яти дивізіонів ОТРК “Іскандер-М”, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна