“Росія конкретно стухає”: окупанти насипом скидають в переповнені ангари трупи своїх вояків, – перехоплення СБУ

Служба безпеки України перехопила нові телефонні розмови російських загарбників, які не можуть оговтатись від шоку, що трупи їх колег звозять в ангари та кидають на загальне звалище.

Про це вранці в п’ятницю, 29 квітня, інформує пресцентр СБУ.

Російський солдат, який приїхав “асвабаждать”, досі не може оговтатись від шоку і ділиться зі своїм знайомим враженнями від війни.

“Сказати чесно, Росія конкретно стухає. Там далі стоять ангари, і трупи російських солдатів просто приводять і скидають. Не знають, хто є хто, не розбирають. По 5-6 шарів набито! Уяви! Просто не знаю, хто є хто”, – говорить окупант.

Він не бачить жодної мети у своїх діях: “Тут хаос і “беспрєдєл”. Тут просто незрозуміло взагалі нічого: за що ми воюємо, як ми воюємо”.

Загарбник розповідає про втрати у роті: з 67 військових залишилось лише десяток. А дагестанці й чеченці взагалі тікають зі словами, що “це не їхня війна”.

У СБУ відзначають, що загарбникам нічого робити на нашій землі, а ті, хто думають інакше – поповнюватимуть й так повні ангари.

Читайте також:
Російські офіцери розстрілюють своїх солдатів, щоб змусити їх наступати на Україну, – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна