У Генштабі вперше прокоментували непідрив мостів на Херсонщині під час наступу РФ із Криму

Генеральний штаб Збройних сил вперше прокоментував ситуацію щодо здогадного розмінування шляхів з окупованого Криму перед початком вторгнення, через що російській армії в лютому вдалося швидко пройти окупувати Херсонщину.

“Що стосується чуток щодо начебто “незамінування” Чонгару, повідомляємо: міст було заміновано, але нам протистояли переважаючі у 15 разів сили противника“, – зазначається на сторінці Генштабу ЗСУ у фейсбуці ввечері у понеділок, 25 квітня.

“Усі висновки щодо правомірності прийнятих рішень під час бойових дій будуть зроблені у встановлений законом спосіб після їх завершення“, – наголосили в Генштабі.

“Позиція у нас проста. Герої повинні отримувати нагороди. Окупанти та їхні посіпаки – сидіти за ґратами. А поки продовжуємо працювати на перемогу”, – додали в ГШ.

Читайте також:
Хто винен у швидкій здачі української Херсонщини?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна