У вбитого псковського десантника виявили награбовані коштовності й валюту

Українські військові в ході відбиття російської агресії ліквідували бійця ВДВ РФ, який тримав при собі награбовані в Україні цінності.

Фото зі знищеним десантником на ім’я Цибенко Д.А. поширив у соцмережі начальник Департаменту патрульної поліції Нацполіції України Євген Жуков, офіцер Сил оборони.

“Руснява єлітна дєсантура в дії. 🙂 Ох і миші. Скільки бачив, но від такого в мене реально шок”, – підписав він дві світлини.

На знімках показаний мертвий окупант із підрозділу Повітряно-десантних військ ЗС Росії, на тільник якого викладено купюри – долари й фунти стерлінгів, а також золото, ланцюжки, сережки, інші коштовні прикраси, годинник тощо.

Убитий окупант Цибенко Д.А. внесений у базу на сайті Russildat.info також із його шевронами. За емблемами можна зробити висновок, що військовий імовірно служив у Псковській дивізії (76-та гвардійська десантно-штурмова дивізія ВДВ).

Читайте також:
“Пойду взламывать квартиры, высоток тут дох*я”:
росіяни на Київщині “виправдовують відрядження” мародерством

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна